Jimmie Åkessons Almedalstal på lördagen | Sverigedemokraterna i Lund

Jimmie Åkessons Almedalstal på lördagen

Jimmie Åkesson talade i Almedalen

Klockan 19 var det så dags för Jimmie Åkesson tal i Almedalen.
Han tog upp den barnsliga nivån på svensk politik där det är viktigare för de andra partierna att tala om vilka de inte de kan samarbeta med, än att tala om för svenskarna hur vad de vill göra det bättre i Sverige.
– Det skrämmer mig att fyra av fem utländska våldtäktsmän inte utvisas. I vårt samhälle kommer de alla att utvisas. Jag är rädd för politiker som bryr sig mer om EU än om Sverige och svensk välfärd. Jag är rädd för skjutningarna som ständigt pågår.
– Jag är också rädd för att min son inte ska får en trygg framtid.
Hela Jimmie Åkessons tal kan ses på svt.se:

Det gick inte att missa att Åkesson hade den mest entusiastiska publiken av alla partiledare.